n Ondersoek na die moontlikheid en aanwendbaarheid van ondernemingskenmerkgebaseerde kategorising [d.i. kategorisering] van klein sakelui in Weskaapland - De Coning, T. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.