n Ondersoek na die verbruikersmark in die versnaperingsbedryf in die Wes-Kaap : 'n psigografiese studie - Du Toit, Aletta Maria Beatrix (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.