n Ondersoek na die versnaperingsmark in die Wes-Kaap : 'n studie in handelsmerkgetrouheid - Du Toit, L. H.(Laura Helene) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.