n Ondersoek na die voorspelling van 28-dae sterktes vir gebruik in 'n bestuurstelsel vir die produksie van beton - Thompson, W. R.(William Roland) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.