n Ondersoek na tegnologie as algemeen vormende skoolvak in die Suid-Afrikaanse kurrikulum op senior primere en op junior sekondere vlak - Viljoen, John Hercules (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.