'n Prakties-teologiese evaluering van die praktykteorie van koinonia in die Nederduitse Gereformeerde gemeente Bellville-Uitsig - Potgieter, Salomon Theodorus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1988.