'n Resepsie-kritiese studie van Jes 61:1 & 2 in die Nasaret-perikoop in Lukas 4:16-30 - Eilers, Marthinus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1988.