n Stelsel vir projekbestuur in die Departement Plaaslike Bestuur, Behuising en Landbou - Van Eeden, A. L.(Adriaan Lodewyk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.