n Teoretiese perspektief oor die plek en rol van die Afdeling Gemeenskapsontwikkeling in Suidwes-Afrika/Namibie - Keyter, Charles Antonie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.