Nuwe behuising in Stellenbosch : 'n ondersoek na behuising wat 'n plaaslike opname van nuwe behuising en die inwoners daarvan insluit - Wust, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.