n Verbruikersondersoek na die versnaperingsbedryf in die Wes-Kaap : 'n behoeftestudie - Terblanche, Alexander Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.