Ondersoek na 'n roterende klep as inlaatklep van 'n vierslag-suierenjin - Barnard, J. P.(Jakobus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Unviversiteit van Stellenbosch, 1988.