Ontwerp en analise van die bestendige en dinamiese gedrag van 'n sinchroongenerator - Volschenk, Albertus Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.