Ontwikkeling en toepassing van wiskundige programmerings-tegnieke vir besluitneming by voermengselprobleme - De Kock, H. C.(Hendrik Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.