Organisasieklimaatskepping as bestuurstaak van die skoolhoof in skole onder die Kaaplandse Departement van Onderwys - Biesenbach, G. B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.