Parkering : probleme van, en voorstelle vir, 'n deel van Stellenbosch se sentrale besigheidskern - Venter, B. D.(Bahrend Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. In Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.