Die ontwerp van vertalende vakwoordeboeke met vertalers as teikengebruikers : 'n teoretiese model - Potgieter, Liezl (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (DPhil)--University of Stellenbosch, 2011.