Pastoraat aan die pasient met brandwonde : die problematiek van liggaamskending in teologiese perspektief - De la Porte, Andre Eugene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1988.