Plaaswerkergemeenskappe in Wes-Kaapland : omvattende geestelike en maatskaplike versorging - Bester, Gottlieb Christian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1988.