Potensiometriese ondersoek van kondensasie- en kompleksvormingsewewigte van molibdeen (VI) - Rohwer, E. A.(Elisabeth Anna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.