Ruimtelike en magsverhoudinge in Zimbabwe na onafhanklikheid (1980-1985) - Grundling, Ockert Jakobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.