Seleksie vir lae-temperatuurverdraagsaamheid by Drosophila melanogaster - Brink, Daniël (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.