Semiochemiese kommunikasie : ontwikkeling en toepassing van analitiese tegnieke vir die bepaling van die chemiese samestelling van die abdominale afskeiding van Kheper-lamarcki, K. subaeneus en K. nigroaneus (Coleoptera: Scarabaeidae) - Munro, Zenda Munro (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.