Sferiese golffunksies toegepas op 'n piramidale horing antenne - Le Roux, D. B.(Daniel Bartholomeus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.