Strategiee wat lei tot verkeerde antwoorde in bewerkings met heelgetalle : 'n vergelykende empiriese studie - Meyer, G. M.(Gisela Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.