Substituutgesinsorg vir kinders, met besondere verwysing na pleegouerbegeleiding : 'n empiriese ondersoek - Steenkamp, W. L.(Willem Lucas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.