Taalgebruik in literatuur vir die kleuter en jong kind met spesifieke verwysing na enkele prosawerke - Momberg, Martha Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.