Upington Moedergemeente : 'n ekklesiologiese evaluering - Swart, G. J.(Gerhardus Jacobus),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.