Veranderde perspektiewe en persepsies met betrekking tot vakansiedorp-ontwikkeling : St. Francisbaai - Oosthuizen, R.(Rykie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.