Verstaan en handeling : 'n evaluerende ondersoek van die polemiek tussen Hans-Georg Gadamer en Jurgen Habermas in sake die universaliteitsaanspraak van die hermeneutiek - Woest, Jan Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.