Voedselpatrone van 'n geselekteerde groep Portugese immigrante in Suid-Afrika : Anna Maria Walters. - Walters, Anna Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.