Werkstudie in die Provinsiale Administrasie van die Kaap die Goeie Hoop : teorie en praktyk - Steyn, Douw Gerbrand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.