Werktevredenheid as determinant vir personeelmoreel met spesiale verwysing na die twee faktorteorie van F. Herzberg - Brand, D. J. A.(Dirk Johannes Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.