Aspekte van die vegetatiewe en reproduktiewe ontwikkeling by geselekteerde Proteaceae cultivars - De Swardt, D. C.(Duane Carl) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.