Beeld en singewing : 'n ekklesiologiese verkenning van die literatuur waarin die geskiedskrywing oor die Nederduitse Gereformeerde Kerk sy oorsprong het - Britz, Rudolph Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1989.