Behuisingsfinansiering-vraagstukke met spesifieke verwysing na die Republiek van Suid-Afrika - Martin, Charles Henry (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.