Betrokkenheid van Suid-Afrika by die Internasionale Stoke Mandeville-Spele (1962-1985) - Coetzee, Gertrude Joan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.