Die aard en omvang van die sindroom uitbranding by bestuurders : 'n bedryfsielkundige ondersoek - Truter, Dirk Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.