Die beheer van rooikatte (Felis caracal) en bobbejane (Papio ursinus) in Kaapland met behulp van meganiese metodes - Brand, D. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1989.