Die Children's Friend Society in Engeland en die Kaap die Goeie Hoop 1830-1841 - Brown, Magdalena M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.