Die Christelike basisgemeenskappe : 'n kritiese evaluering - Hattingh, J. H.(Johannes Hendrik),1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.