Die evaluering van die kwaliteit van die opleiding van middelvlakbestuurders binne enkele geselekteerde groter privaatorganisasies in Suid-Afrika - Dorfling, Nicolaas Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.