Die evaluering van 'n strategie om die betekenis en funksionaliteit van algebraiese manipulasie by st. 7 leerlinge tuis te bring - Fray, Eldred David (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Hierdie projek is tegelyk met twee parallelle gelykluidende projekte deur E.A. Bester en Z.A.J. van der Merwe onderneem.