Die evaluering van 'n strategie om die betekenis en funksionaliteit van algebraiese manipulasie by standerd ses-leerlinge tuis te bring - Van der Merwe, Z. A. J.(Zacharias Andreas Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Hierdie projek is tegelyk met twee parallelle gelykluidende projekte deur E.A. Bester en E.D. Fray onderneem.