Die evaluering van 'n strategie om die betekenis en funksionaliteit van algebraiese manipulasie by standerd sewe-leerlinge tuis te bring - Bester, E. A.(Elizabeth Aletta) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Hierdie projek is tegelyk met twee parallelle gelykluidende projekte deur E.D. Fray en Z.A.J. van der Merwe onderneem.