Die funksies van die vakhoof ten opsigte van kurrikulumontwikkeling in die primere skool - Krynauw, P. A.(Pieter Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.