Die funksie van gesinsbediening binne die toerustingstaak van die pastor - Pretorius, M. A.(Mathys Andries),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.