Die funksionele interaksie tussen die Kaapstad-metropool en sy soomgebied - Reyneke, H. J.(Hendre Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.