Die funksionering van 'n tegniese kollege met spesiale verwysing na die trimesterstelsel - Rossouw, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.