Die gebed van Hiskia om genesing : 'n eksegetiese studie - Van Zyl, P. J.(Petrus Johannes),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.